Diensten

Wij nemen het volledige recruitmentproces uit handen

Recruitment Advies 

Advies over het opzetten of optimalisatie van uw recruitmentstrategie tot campagne-uitrol.

 

Doelgroep Analyse

Betrouwbare en actuele arbeidsmarkt data. Inzicht in o.a. de omvang, schaarste, concurrenten, wensen, behoeften, arbeidsvoorwaarden en het mediagedrag van jouw doelgroep.

 

 

Recruitment websites & technologie

Werken-bij site gekoppeld aan efficiëntie marketing op social media, google en vacaturebanken. Onderbouwt met data, uitgevoerd door slimme algoritmes. Alles vanuit één centraal dashboard, De basis van een succesvolle wervingsformule! 

 

Employer Branding

Laat zien wie je bent en waarom iemand bij jullie zou willen werken! House of recruitment helpt met het opstellen en tot uiting brengen van jullie unieke 'employer value proposition'.

Werken-bij pagina 

Wij bouwen werken-bij sites volledig in stijl en voorzien van jullie unieke 'employer value proposition' voor een optimale candidate journey en met meetbaar resultaat! gekoppeld aan efficiëntie marketing op social media, google en vacaturebanken. Onderbouwt met data, uitgevoerd door slimme algoritmes.

 

Data driven recruitment 

Inzicht in het online gedrag van jouw doelgroep, via welke mediakanalen kan ik de actieve en latente doelgroep bereiken? Welke (pull)factoren brengen hem of haar in beweging? Wat zijn hun hobby’s en interesses? Inzicht in de (regionale) arbeidsmarkt: wat is het gemiddeld geboden salaris? Welke arbeidsvoorwaarden vindt de doelgroep belangrijk? Wie zijn uw concurrenten en wat bieden zij deze kandidaten? Etc. Al deze informatie is enorm waardevol bij het opzetten van een optimale 
recruitmentstrategie en het creëren van verleidelijke content.

Google for jobs

Recruitment kan er niet meer omheen. Google for Jobs verspreidt zich over Europa en op 25 augustus maakte Google bekend ook in Nederland live te zijn. Via House of Recruitment zijn jouw vacatures automatisch goed zichtbaar in Google for Jobs. 

Facebook & Instagram job ads 

Wist je dat meer dan 80% van jouw potentiële kandidaten latent werkzoekend is?

Deze kandidaten zijn aan het werk, maar staan open voor een betere aanbieding! House of Recruitment richt zich niet alleen op actief zoekende kandidaten. Wij zorgen dat jullie vacatures ook worden gezien door die grote groep latente kandidaten, waaronder zich het talent bevind waar jullie naar zoeken! De manier van solliciteren via social-media is uniek bij ons. met één druk op de knop kan de kandidaat solliciteren via Facebook & Instagram zelf. Deze sollicitaties importeren wij rechtstreeks in ons dashboard. Dit levert (veel) meer response op!

Jobs on Facebook

House of Recruitment is geïntegreerd met dit platform. Alle vacatures worden doorgeplaatst naar Facebook.com/jobs. Uniek bij ons: ‘one click’ sollicitaties direct in Facebook. Groot voordeel hiervan is dat de drempel om te solliciteren veel lager ligt. De kandidaat kan `s morgens bij de koffie of tijdens zijn middagpauze in één klik solliciteren. Na die ene klik verwerken wij alle relevante informatie automatisch tot een CV in pdf-formaat.

Multiposting (vacaturebanken) 

Om de actief werkzoekende doelgroep aan te spreken wordt de vacature gelijktijdig uitgezet naar tientallen relevante vacaturebanken. House of Recruitment stuurt op sollicitatiesucces. Ons slimme ‘algoritme’ weet exact wanneer het effectief is om een bepaalde vacature op een bepaalde vacaturebank te promoten. Zo kan een vacature op een willekeurig moment op een kleine selectie vacaturebanken staan, en wordt hij het volgende moment weer uit gezet. Terwijl een andere vacature op een populair moment aan staat bij alle geselecteerde 
vacaturebanken. Dat is uniek en gebeurt automatisch!

Het resultaat? 50% betere match, 70% lagere kosten per ‘hire’, 200% meer bereik!

Data / Rapportages

House of Recruitment rapportages geven inzicht in de gehele wervingscampagne. De website en alle modules zijn hier mee verbonden. Hoeveel levert een campagne op Indeed nu daadwerkelijk op? Hoeveel bezoekers krijg ik ermee op mijn “werken bij” site, en hoeveel van die sollicitaties blijken echt waardevol en resulteren in tewerkstelling? Hoe kun je deze resultaten optimaliseren? Zijn deze vragen tot op de dag van vandaag herkenbaar? Dan biedt House of Recruitment`s wervingsrapportage de oplossing. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.