Over ons

Mijn naam is Sjoerd Huis in`t Veld. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de snel veranderende wereld van werving en arbeidsbemiddeling. Hier is het idee voor House of Recruitment uit ontstaan. 

Steeds meer bedrijven maken uit nood gebruik van een duur werving- en selectiebureau of uitzendbureau. Niet omdat ze op zoek zijn naar een flexibele schil van personeel of tijdelijke invulling van een bepaalde functie. Maar simpelweg omdat zij zelf niet in staat zijn het juiste personeel te vinden. Dat kan anders! 

Onze formule

Wij hebben een eigen innovatieve formule ontwikkeld om directe werkgevers succesvol te laten zijn in online recruitment. Het resultaat? Je werft zelf binnen no-time het talent waar je naar op zoekt bent, voor een fractie van de prijs, zelfs in deze schaarse markt.  

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.