Bij Pultrum werken mensen met een logistiek hart
Zij zijn onze grootste toegevoegde waarde

Pultrum Rijssen is een logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Familiebedrijf staat binnen Pultrum met hoofdletters geschreven. Dat betekent dat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Bij Pultrum werken mensen met een logistiek hart. Wij bieden hen een informele en uitdagende werkplek, waar zij volop de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Regelmatig hebben wij ruimte voor nieuwe mensen met een hart voor het vak. Vakmensen die van aanpakken weten, die het maximale uit zichzelf willen halen en die er alles aan willen doen om voor onze klanten de beste resultaten te behalen. Heb jij een no-nonsense-instelling en wil jij graag werken voor een flexibel en vooruitstrevend familiebedrijf?

Dit is typisch Pultrum

Vacatures

Transportcoördinator (internationaal)

Als Transportcoördinator zorg je er voor dat alles in het logistieke proces op rolletjes loopt.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.