Ben Oude Lansink, Teammanager en Klantadviseur

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Ben en ik werk als teammanager en klantadviseur bij het leuke Bilanx.

Waarom werk je al 15 jaar bij Bilanx?
Ik heb verschillende functies gehad bij Bilanx in de afgelopen jaren. Ik ben begonnen als relatie-beheerder voor agrarische klanten. Daarna werd ik klantadviseur voor mkb-klanten in Hardenberg en hielp ik bij de aansturing van het kantoor in Hardenberg. Sinds 4 jaar ben ik teammanager in onze vestiging in Almelo. Oh ja, en ik ben daarnaast klantadviseur voor zowel agrarische klanten als het mkb, dat doe ik er nog even naast, haha!

Wat wil je vertellen aan mensen die er over na denken om bij Bilanx te werken?
Doen! Je kunt hier steeds opnieuw een carrière kiezen, zoals ik heb gedaan. Ik doe de dingen die ik kan en die ik graag wil doen. Veranderen mijn wensen? Dan kan je bij ons doorgroeien en krijg je de mogelijkheid nieuwe zaken op te pakken. Zo heb ik bijvoorbeeld zowel mkb-klanten als agrarische klanten geholpen. Ook mocht ik me specialiseren in klantadvisering.

Wat ben je trots op?
Dat ik mijn ei kwijt kan in mijn werk. Dat vind ik heel prettig. Ik ben goed in het organiseren en regelen van dingen en dat doe ik hier elke dag. Mijn werk past bij mij.

 

Ben Oude Lansink, Teammanager en Klantadviseur

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.