Z) Julian, Lasser

Ik ben lasser bij Uitslag Metaal. Wij maken mooie producten en werken voor 90% met dun plaat materiaal en constructies uit RVS. Dat bevalt mij goed. Het is fysiek geen zwaar werk maar wel erg nauwkeurig. Wij werken hier op minder dan een halve millimeter nauwkeurig. Dat is wel kenmerkend aan Uitslag Metaal. Precisie werk!

Wij beginnen hier ‘s morgens om iets voor 08:00 uur, drinken samen koffie en bespreken wat we die dag gaan doen. Vaak is dat al bekend, anders overleggen we met de bedrijfsleider en nemen wij de orders door. Materiaal 
bij elkaar pakken, tekeningen bekijken en dan starten.

Het materiaal waar je hier mee werkt is altijd goed voor elkaar ‘je grijpt niet snel mis’. En mis je toch eens wat dan hoef je het maar te vragen en het wordt geregeld. Goed gereedschap vinden we hier belangrijk.

We denken als team hoe het werk makkelijker en sneller kan, iedereen draagt daar aan bij. Het machinepark wordt dan ook constant vernieuwd. Wij werken met de modernste machines, wat voor mij prettig werken is.

Verder is Uitslag Metaal een erg platte organisatie. Als je ergens een probleem mee hebt dan loop je gewoon naar kantoor en je komt er samen wel uit. Er is altijd een fijne samenwerking.

Nu met Corona is het helaas wat minder maar we hebben iedere zomer een BBQ voor de vakantie, een uitje voor de kerst en iedere vrijdagmiddag krijgen we een patatje. Vrijdags drinken we aan het eind van de dag nog even wat met elkaar.

Iedereen kan goed met elkaar en het is gezellig, dat maakt het werk leuk. Een nieuwe medewerker komt echt in een warme omgeving terecht.Dit jaar ben ik hier 12,5 jaar in dienst, dat zegt wel genoeg denk ik.

Z) Julian, Lasser

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.