(A) Luke van Straalen, Transportplanner

Wie ben je en wat is jouw functie binnen Westdijk?
Mijn naam is Luke van Straalen, ik ben planner.

Welke werkzaamheden voer je uit?
Ik plan transporten van A tot Z. Om het hele logistieke proces goed te laten verlopen heb ik veel contact met onze klanten, chauffeurs en de externe partijen waar wij mee samen werken.

Heb je een beetje afwisseling in je werk?
Transport blijft natuurlijk transport, een product moet van a naar b. De afwisseling en het leuke ervan is dat geen enkele vracht bij ons hetzelfde is. Doordat het de ene keer een compleet vliegtuig is en de andere keer een klein onderdeel blijft het toch steeds weer een mooie uitdaging.  Ik heb de vrijheid om transport naar eigen inzicht en naar eigen ideeën te plannen.

Met Hoeveel collega`s werk je?
Ik zit met 8 planners op kantoor. We hebben een gezellig team en gaan wel eens samen uit eten of drinken een biertje. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen bij ons op kantoor! Ik ben trots op hoe wij hier samenwerken en dat iedereen elkaar helpt als het nodig is in de breedste zin het woord.

(A) Luke van Straalen, Transportplanner

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.