(A) Matthias Sijpkes, Monteur Bedrijfswagens

Wie ben je en wat is je Functie?
Ik ben Matthias Sijpkes en ik ben monteur bedrijfswagens bij Westdijk.

Welke opleiding heb je gedaan?
Bedrijfsautotechnicus – Hoornbeek college.

Wat spreekt je het meest aan in deze functie?
Wij mogen alles zelf doen, reparaties, onderhoud en keuringen. Iedere dag heb je weer een andere technische uitdaging. Soms hebben we ook een ‘onderweg klusje’, bijvoorbeeld als er een chauffeur met lekke band staat of een storing heeft dan gaan wij daar heen om het ter plekke op te lossen. Dat geeft wel een leuke afwisseling ons ons werk. geen dag is het zelfde.

Waarom werk je voor Westdijk ?
Ik ga met een glimlach naar mijn werk! De collega`s die ik hier heb zorgen er voor dat het leuk werken is. We kunnen gezellig met elkaar praten maar ook met zn allen heel hard werken. Af en toe drinken drinken we met z’n allen ergens een biertje.

Waar ben je trots op?
De mensen die er werken, de producten die wij vervoeren, eigenlijk op het hele bedrijf. Ik zorg er voor dat de auto`s zo min mogelijk stil staan zodat ze het werk kunnen blijven doen. Als wij een moeilijke klus hebben gehad en de auto rijdt vervolgens weer tip top naar buiten dan ben ik natuurlijk ook trots!

(A) Matthias Sijpkes, Monteur Bedrijfswagens

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.