Z) Patrick, Productie/Bedrijfsleider

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Uitslag Metaal. Naast mijn opleiding tot timmerman was ik blij met mijn bijbaantje bij Uitslag Metaal. Mijn eerste werkzaamheden binnen het bedrijf waren het schoonvegen van de werkplaats samen met allerlei hand- en spandiensten. Door de zaterdagen begon de metaalindustrie mij meer te prikkelen dan hout. Door Uitslag Metaal kreeg ik dan ook de kans om een opleiding te gaan volgen tot plaatwerker. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Na het afronden van de opleiding tot plaatwerker ben ik op meerdere afdelingen binnen Uitslag Metaal mij gaan verdiepen. Daardoor kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden en ben ik al geruime tijd verantwoordelijk voor de productie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Vind ik het belangrijk dat de medewerkers op de werkvloer de juiste aansturing krijgen. Moet de planning goed zijn en wil ik graag blijven ontwikkelen. Het bedrijf groeit nog steeds, waardoor ikzelf ook nog steeds de uitdaging en kansen krijg om door te groeien in mijn functie.

Uitslag Metaal is een bijzonder bedrijf. De eigenaar werkt zelf nog elke dag mee in de werkplaats. Is er veel vakmanschap, kennis en werken wij allemaal samen. “Niks doe je alleen” Werken wij met de nieuwste technologie en hebben wij een jong machinepak zoals de in 2019 gekochte plaatlaser snijder. De enorme groei die het bederijf heeft doorgemaakt, vind ik mooi om te zien. Ik ben trots dat ik daar mijn medewerking aan heb gemaakt, ook binnen het team. Na 12 dienstjaren werk ik hier nog steeds met veel plezier.

Z) Patrick, Productie/Bedrijfsleider

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.