Petra van Dijk, Accountant en Belastingadviseur

Wie ben je en wat doe je bij Bilanx?
Hoi! Ik ben Petra en ik ben accountant en belastingadviseur bij Bilanx.

Waarom vind je je werk bij Bilanx leuk?
Ik denk de afwisseling. Ik werk met zowel agrarische klanten als het mkb. Wist je dat 30% van ons klantenbestand uit agrarische ondernemers bestaat? Voor hen ben ik zowel de accountant als de belastingadviseur. Ik wissel dus steeds tussen verschillende klanten en tussen mijn werkzaamheden. Dat maakt elke dag net even anders.

Wat vind je dat Bilanx als werkgever heel goed doet?
Natuurlijk moet je gewoon je uren maken, maar je hebt hier wel de vrijheid in hoe je je dag en werkweek indeelt. Er zit niemand over je schouder mee te kijken. Je mag zelf bepalen wanneer je wat doet. Dat vind ik fijn. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht voor je privésituatie. Bijvoorbeeld als je niet goed in je vel zit of een familielid ziek is. Omdat we een klein kantoor zijn, ken je iedereen en kan je echt iets doen voor een ander. Een luisterend oor bieden of een project overnemen bijvoorbeeld. We zijn allemaal heel betrokken met elkaar.

Petra van Dijk, Accountant en Belastingadviseur

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.