Sander Brouwer, Senior Adviseur

Wie ben je en wat is jouw functie binnen bind?
Ik ben Sander Brouwer en binnen bind heb ik de functie van senior adviseur.

Waarom werk je bij bind?
Ik krijg heel veel vrijheid in mijn werk. Het zelf indelen van je werkweek is bij iedereen de basis. Het opzoek gaan naar wat bij jou past qua werkzaamheden en waarin je je wilt ontwikkelen is altijd bespreekbaar. Bij bind krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en krijg ik daarbij veel verantwoordelijkheid. Ondernemerschap wordt ook erg aangemoedigd.

Wat mij ook erg aanspreekt is dat wij een informeel en open team zijn, we organiseren regelmatig een leuke activiteit en de vrijdagmiddag borrel loopt ook nog wel eens uit..

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb een achtergrond vanuit de bachelor opleiding Civiele Techniek en Master Construction management & Engineering aan de Universiteit Twente. Mijn achtergrond is dus redelijk technisch. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan als adviseur contractmanagement/ projectbeheersing, waarbij ik naast een inhoudelijke rol vaak de rol van projectleider had.

Welke werkzaamheden voer je uit en welke uitdagingen heb je?
Bij bind ben ik bij heel diverse projecten betrokken. In de basis vaak vanuit de discipline Openbare Ruimte, ik ben ook betrokken bij projecten op het gebied van duurzaamheid en procesaanpak bedrijventerreinen. Daarnaast hou ik mij, als kartrekker bedrijfsbureau, bezig met interne processen. Zo ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van ons kwaliteitssysteem. Maar ook andere zaken zoals het opzetten van de personeelsvereniging, iets wat ik vorig jaar heb gedaan, vind ik leuk. Als er maar nieuwe dingen zijn om in vast te bijten en van te leren.

 

Sander Brouwer, Senior Adviseur

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.