Wilco Baan, Planner

Wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Wilco Baan, ik ben planner.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik hier kwam werken was ik dakdekker. Ik kende één van de planners hier, hij vroeg of ik niet eens een bak koffie wilde komen drinken. Ik heb toen een gesprek gehad en dat klikte direct.

Ik ben begonnen op de autolaadkraan en heb de opleiding machinist mobiele kraan aangeboden gekregen van TLT.  Vervolgens heb ik mij verder ontwikkeld richting de montage. Dat heb ik een jaar gedaan, ik heb in die tijd veel gave klussen gehad, bijvoorbeeld op Schiphol roltrappen demonteren. Vorig jaar werd mij gevraagd of ik het zag zitten om planner te worden, ik heb even getwijfeld maar ik ben blij dat ik die kans gepakt heb.

Wat spreekt je het meest aan?

Zelf vind ik nog steeds de menselijke omgang binnen het bedrijf heel fijn. Je bent geen nummer maar echt onderdeel van de familie. De directeur zelf werkt als het moet gewoon mee om een klus te klaren. Suggesties en eigen inbreng zijn van harte welkom, dat wordt ook aangemoedigd. Een stapje extra zetten voor de klant, daar krijgen wij de ruimte voor en daar zijn wij sterk in. Dat is leuk werk!

Wil je je toekomstige collega nog wat meegeven?

Dat ik geen ander bedrijf kan bedenken waar ik heen zou willen. De sfeer hier is top. En nee dat zeg ik niet om reclame te maken, zo denk ik er echt over. Je voelt je onderdeel van de familie. Als je je inzet voor het bedrijf dan heb je hier een mooie plek.

Wilco Baan, Planner

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.