Accountmanager - Vestiging Groningen / 24 - 40 uur

Als accountmanager bij bind sta je klaar voor al onze opdrachtgevers en werf je professionals voor duurzame projecten.

Wij zijn een advies- en ingenieursbureau in Enschede en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn gemeentelijke, provinciale en landelijke overheid, aannemers en projectontwikkelaars. Als accountmanager vertegenwoordig je bind bij al onze opdrachtgevers in het noorden van het land. Je onderhoudt regelmatig contact. Daardoor weet je precies wat er bij hen speelt en op welke manier wij kunnen helpen. Of het nou gaat om technische oplossingen of de voortgang van een project.

Ook kan je rekenen op de vraag om bijvoorbeeld een extra projectleider, omgevingsmanager of werkvoorbereider te regelen. Hiervoor duik je in recruiter-modus. Je werft kandidaten, voert gespreken, stelt die voor aan de opdrachtgever. En regelt de rest: contracten, facturatie, je kent het. Je bent dus van a tot z verantwoordelijk en hebt steeds contact met allerlei verschillende partijen. Gelukkig vind je dit hartstikke leuk.

    Wij bieden jou

 • 3.000 tot € 5.000 brutomaandsalaris bij een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract.
 • Een werkweek van 24 tot 40 uur in Groningen, deels thuiswerken is mogelijk.
 • 8% vakantiegeld.
 • 26 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • 100% van je pensioenregeling betaald door bind.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, bijvoorbeeld een auto, laptop en telefoon.
 • Een externe coach, om jouw talenten en struikelpunten te verbeteren.

Goed om te weten

We hebben geen strakke kpi’s en zijn niet bezig met individueel scoren. In plaats daarvan gaan we voor een duurzaam resultaat: opdrachtgevers blij, jij blij, wij blij.

Voor deze brede rol bij onze kleine organisatie is het handig als je ervaring hebt in werken met overheidsinstellingen en werven van technische profielen. Daarnaast heb je een mooi netwerk opgebouwd. Er zijn twee andere medewerkers die je een handje helpen bij het recruiten.

Werken als accountmanager bij bind past bij jou als je...

 • Een aantal jaar ervaring hebt als consultant of als accountmanager.
 • Creatief en ondernemend bent.
 • Een functie wilt die nog niet in beton is gegoten.
 • Mee wilt helpen een kleine afdeling verder te ontwikkelen.

Waarom je bij ons wilt werken!

“We hebben een hele fijne werkcultuur. Elke collega is heel zelfstandig, ondernemend en oplossingsgericht, maar aan het eind van de dag doen we het samen.” – Harald Zegeren (directeur)

“We hebben een hele fijne werkcultuur. Elke collega is heel zelfstandig, ondernemend en oplossingsgericht, maar aan het eind van de dag doen we het samen.” – Harald Zegeren (directeur)

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

Bezoekadres

Vestiging Enschede
Wethouder Beversstraat 185
7543 BK Enschede

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50

9723 AB Groningen

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.