VACATURE TIG-LASSER

Aan de slag bij een specialist op het gebied van metaalbewerkingen, laswerkzaamheden en het ontwerpen en ontwikkelen van onderdelen voor o.a. grote sanitaire merken en de maritieme industrie?
Zoek je een baan met veel variatie in werkzaamheden? Kom dan werken bij Uitslag Metaal als TIG-lasser!

Over de functie

Ben jij een ervaren TIG-lasser en werk je graag met handzame producten die met precisie gelast worden? Word dan TIG-lasser bij Uitslag Metaal! Wij bieden jou veel zelfstandigheid en vrijheid in je functie. Je komt terecht in een gezellig en jong team en werkt nauw samen met de werkvoorbereiding. Daarnaast mag je een goed maandsalaris verwachten (boven cao) én direct een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Waarom je bij ons zou willen werken

'Iedereen kan goed met elkaar opschieten en het is gezellig, dat maakt het werk leuk. Een nieuwe medewerker komt echt in een warme omgeving terecht. Volgend jaar ben ik hier al 12 jaar in dienst, dat zegt wel genoeg denk ik.' - Julian - Lasser

'Iedereen kan goed met elkaar opschieten en het is gezellig, dat maakt het werk leuk. Een nieuwe medewerker komt echt in een warme omgeving terecht. Volgend jaar ben ik hier al 12 jaar in dienst, dat zegt wel genoeg denk ik.' - Julian - Lasser

Wat ga je doen TIG-lasser? 

Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en tijdigheid van het proces. Andere verantwoordelijkheden zijn:

  • Je last diverse producten van enkel stuks tot kleine series van voornamelijk dun RVS plaatwerk. Volgens de specificaties van de klant en de gestelde kwaliteitseisen
  • Zorgen voor orde, netheid, veiligheid op de lasafdeling
  • Je werkt mee in een team op de lasafdeling en assisteert je collega's indien nodig
  • Je denkt mee om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten functioneren
  • Je overlegt met de werkvoorbereiding en bedrijfsleider

Over het bedrijf

Naast de expertise die wij hebben in de vorm van vakbekwame mensen, beschikt Uitslag Metaal over een uitgebreid modern machinepark waarmee machinale bewerkingen heel precies uitgevoerd kunnen worden.

De ruim 25 werknemers zijn trots op hun product en organisatie. Ze werken er met veel plezier!

Wat vragen wij van jou

  • Een opleiding of relevante ervaring in de metaalindustrie  
  • Jouw werk is van hoge kwaliteit
  • Je hebt net als wij een passie voor techniek en het vak

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

Hoofdkantoor

Van Den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.